Loading color scheme

Proč si dát syrovou stravu - 3/2020

Proč a jak ne/přejít na syrovou stravu
Raw neboli syrová strava je v současnosti jedním z oblíbených stylů stravování, který si spoustu lidí osvojilo a oblíbilo. Pokud i vás tento směr zaujal a uvažujete, zda jej vyzkoušet, poradíme vám, proč do toho jít a jak na to.

Češi si dávají až nereálná přesevzetí, vedou ty o hubnutí - 1/2020

Bezmála polovina Čechů si dává novoroční předsevzetí, přičemž častěji se k němu uchylují ženy. Víc než polovina populace ho ale nepovažuje při svých dlouhodobých plánech za nijak důležité. Řadě lidí předsevzetí vydrží jenom pár dní. Ukazuje to nový výzkum na stránce denik.cz

Nejčastějším novoročním předsevzetí je přání zhubnout - 12/2019

V roce 2020 chceme hubnout a měnit jídelníček
„Novoroční předsevzetí často nevycházejí proto, že si člověk dává nereálné cíle, například zhubnu 10 kg za měsíc. Když si tentokrát zvolíte cíl, který je opravdu v mezích možností a budete mít silnou motivaci, mnohonásobně zvýšíte šanci na jeho dosažení.“ Více o anketě na stránce liberecka.drbna.cz

Novoročním předsevzetím Češi nevěří a nedodržují je, přesto si je dávají - 12/2019

Razantněji se k předsevzetím vyjadřuje Stanislav Petříček, zakladatel bistRAWveg a popularizátor zdravého životního stylu pro manažery. „V dnešní době neomezených možností je předsevzetí přežitek. Nejsem zastáncem žádných cílů ani milníků. Vyberte si směr, kterým se chcete vydat, a jděte,“ radí odhodlaně. Článek o předsevzetích si přečtěte na mistoprodeje.cz

Newsletter

V případě, že budete mít zájem o zasílání informací o naší aktuální nabídce, zajímavostech a službách, zadejte svoji e-mailovou adresu do registračního pole vpravo a klikněte na ODEBÍRAT. Zprávy z bistRAWveg můžete očekávat max. jedenkrát do měsíce.

Newsletter registrace

Souhlasím s Zásady ochrany osobních údajů

Navštivte nás

bistRAWveg, OC Plaza Liberec, Palachova 1404/2, Liberec, PO - NE 9:00 - 20:00, 
tel.: +420 734 399 379, e-mail: info@bistrawveg.cz 

Publish modules to the "offcanvs" position.