Jedním z oblíbených stylů stravování, který si spoustu lidí oblíbilo, je syrová neboli raw strava. Pokud i vás tento směr zaujal a uvažujete, zda jej vyzkoušet, poradíme vám, proč do toho jít a jak na to. Článek si přečtěte na stránce zenydivky.cz
Napsali o nás
Pouček o zdravé výživě si dnes můžeme na internetu vyhledat spousty. Nejčastěji zaručují ztrátu hmotnosti či zlepšení zdravotního stavu. Pravdou ale je, že tělo každého člověka je nastaveno trochu jinak a žádná rada tak není zaručená a univerzální. Některé z nich ale není špatné vyzkoušet. Jedním z oblíbených stylů stravování, který si spoustu lidí oblíbilo, je syrová neboli raw strava. Pokud i vás tento směr zaujal a uvažujete, zda jej vyzkoušet, poradíme vám, proč do toho jít a jak na to.
Celý článek si můžete přečíst na neverdie.cz
RAW food neboli živá strava je osvěžující, výživná, plná enzymů, vitamínů a bílkovin. Je to díky šetrnému zpracováním rostlinných surovin jako je zelenina, oříšky, semínka, bylinky, klíčky, koření, panenské oleje a ovoce a to do maximální teploty 42°C. Dopřát si můžete krásná jídla a dezerty bez lepku, laktózy, rafinovaného cukru, éček a škodlivých chemických aditiv. Jídla, která chutnají a zároveň naplňují náš organismus vitalitou a energii. Jsou pestrá a dostatečně zasytí. Článek na chytrazena.cz
Mnoho vitamínů se tepelnou úpravou potravin zničí a proto vařené pokrmy sice zasytí, ale plnohodnotnou přidanou hodnotu pro nás prakticky nemají,“ říká Stanislav Petříček.
Článek si přečtěte na mzone.cz