Loading color scheme

Ženydívky.cz - o raw stravě - 9/2019

Jedním z oblíbených stylů stravování, který si spoustu lidí oblíbilo, je syrová neboli raw strava. Pokud i vás tento směr zaujal a uvažujete, zda jej vyzkoušet, poradíme vám, proč do toho jít a jak na to. Článek si přečtěte na stránce zenydivky.cz

Proč a jak (ne)přejít na syrovou stravu - 9/2019

Pouček o zdravé výživě si dnes můžeme na internetu vyhledat spousty. Nejčastěji zaručují ztrátu hmotnosti či zlepšení zdravotního stavu. Pravdou ale je, že tělo každého člověka je nastaveno trochu jinak a žádná rada tak není zaručená a univerzální. Některé z nich ale není špatné vyzkoušet. Jedním z oblíbených stylů stravování, který si spoustu lidí oblíbilo, je syrová neboli raw strava. Pokud i vás tento směr zaujal a uvažujete, zda jej vyzkoušet, poradíme vám, proč do toho jít a jak na to.
Celý článek si můžete přečíst na neverdie.cz

Hektický den? Co takhle zdravý "mekáč" - 7/2019

RAW food neboli živá strava je osvěžující, výživná, plná enzymů, vitamínů a bílkovin. Je to díky šetrnému zpracováním rostlinných surovin jako je zelenina, oříšky, semínka, bylinky, klíčky, koření, panenské oleje a ovoce a to do maximální teploty 42°C. Dopřát si můžete krásná jídla a dezerty bez lepku, laktózy, rafinovaného cukru, éček a škodlivých chemických aditiv. Jídla, která chutnají a zároveň naplňují náš organismus vitalitou a energii. Jsou pestrá a dostatečně zasytí. Článek na chytrazena.cz

Uvažujete o raw stravě? - 7/2019

Mnoho vitamínů se tepelnou úpravou potravin zničí a proto vařené pokrmy sice zasytí, ale plnohodnotnou přidanou hodnotu pro nás prakticky nemají,“ říká Stanislav Petříček.
Článek si přečtěte na mzone.cz

Newsletter

V případě, že budete mít zájem o zasílání informací o naší aktuální nabídce, zajímavostech a službách, zadejte svoji e-mailovou adresu do registračního pole vpravo a klikněte na ODEBÍRAT. Zprávy z bistRAWveg můžete očekávat max. jedenkrát do měsíce.

Newsletter registrace

Souhlasím s Zásady ochrany osobních údajů

Publish modules to the "offcanvs" position.