Nejen v rámci detoxikačních procedur doporučuji zařadit do jídelníčku co nejvíce raw stravy. Celý článek si přečtěte na stránce: hcmagazin.cz
Napsali o nás
Na počátku příběhu bistRAWveg byla knížka Henriho Monforta o pránické výživě, která nadchla Standu Petříčka natolik, že se rozhodli společně se svou ženou Petrou, nadšenkyní pro zdravou stravu, k ní co nejvíce směřovat. Pro zkušeného podnikatele v automotive byla síť bister s živou stravou jen logickým vyústěním cesty za delším a lépe prožitým životem. Jejich projekt necílí na alternativně smýšlející lidi, ale především dává možnost se do živého jídla zamilovat všem, kdo jdou kolem. Bistra na Černém Mostě, Chodově a v Liberci nabízí raw food stravu s cílem „jednou týdně zelený den“. Na následující otázky odpovídá Stanislav Petříček, zakladatel bistRAWveg, popularizátor zdravého životního stylu pro manažery, spolumajitel společnosti TP Consulting.
Článek na toto téma si můžete přečíst na stránce: freshtime.cz
Jarní probuzení ze zimního spánku vyžaduje víc než jen pár slunečních paprsků. Obzvlášť, když se zpod mraků objeví jen občas a na chvíli. Vyhrát boj s jarní únavou ale není nic nemožného. Naopak! Stačí pár jednoduchých návyků, které dodají spoustu energie. Podle odborníků se člověk musí zamyslet zejména nad životosprávou. Přinášíme spolu s nimi několik jednoduchých rad a tipů. Celý článek si můžete přečíst bulvar24.cz
Raw strava - je opravdu tak úžasná? Jaké má výhody a jaké nedostatky? Zeptali jsme se odobroníků na výživu! Celý článek si můžete přečíst damskaliga.cz