Cena: 62 Kč
Delikátní 100% rostlinná „tatarka" z kešu oříšků, ze které vykouzlíte nejeden výborný salát. Nechte se inspirovat.
Podělíme se s Vámi o osvědčený tip z bistRAWveg [bistroveg], kde kešutarku s oblibou používáme do našich pokrmů:
Smíchejte 70 g kešutarky se zeleninou (40 g kostiček mrkve, 40 g kostiček kedlubny, 40 g sladkého hrášku a 40 g sladké kukuřice, kousek nadrobno nakrájené červené cibule) a servírujte. Výborná je také kombinace čerstvé zeleniny (kedlubna, hrášek, kukuřice) se zeleninou vařenou (mrkev, petržel, tuřín). Salát podáváme s raw mandlovými filetami.
Smíchejte 80 g kešutarky s nastrouhanou zeleninou na malých slzách (70 g mrkve, 50 g petržele/pastiňáku/celeru), 30 g sladké kukuřice, 15 g naklíčeného munga. Můžete dochutit nepasterizovaným jablečným octem/umeoctem/mořskou solí a pepřem a servírujte s raw nugetami se spirulínou.
Kešutarku míchejte se zeleninou až před konzumací (odležený salát pouští vodu).
Složení: 41,8 % kešu ořech, 9 % cibule, citron, umeocet (ume švestky, mořská sůl, shiso listy), mořská sůl
Hmotnost: 100 g (62,00 Kč/100 g)
Alergeny: 8